Sefaköy Adak Kurban Satış Yeri

Sefaköy adak kurban satış yeri olarak 1970’ten bu yana siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Sefaköy adak kurban uygun fiyat ve kaliteyi bir arada sunma ilkemizi her daim koruyoruz.

· İster kilo ister ayaktan

· Ücretsiz servis hizmeti

· Ücretsiz kesim parçalama paketleme

· Kredi kartı geçerlidir.

 

Adak Kurban Kesim Aşamaları Nasıl Oluyor ?

Tesisimizde kestirmiş olduğunuz adak kurban kesimi işlemimiz öncelikle hayvan seçimi ile başlamaktadır.

Seçmiş olduğunuz adak kurbanınız sizden vekalet alınarak İslami usullere uygun bir şekilde dualar eşliğinde kesilmektedir. Sizler oturma salonumuzda çay, kahvenizi yudumlarken ortalama 10 dakika içerisinde etleriniz istediğiniz şekilde parçalanıp köpük tabaklarda paketlenmektedir. Parçalama işlemi siz nasıl isterseniz o şekilde yapılmaktadır. Kuşbaşı, mangallık, haşlamalık, dağıtmalık vb.

Tesisimize gelme durumunuz olmaması halinde telefon üzerinden sizlerden vekalet alınarak video veyahut görüntülü arama yoluyla kesim işlemi yapılmaktadır. Hijyenik bir şekilde kesim, parçalama, paketleme işleminden sonra istediğiniz yere ücretsiz bir şekilde teslimini yapmaktayız.

Bağış yapmak isterseniz Aşevi, Çocuk esirgeme kurumu, lösev, kuran kursu, yetim anneleri derneği gibi kurumlara ad ve soyadınız ile makbuz karşılığı bağışınızı teslim ediyoruz. Yapmış olduğunuz bağış karşılığı aldığımız makbuzu ister whatsapp üzerinden isterseniz de adresinize göndermekteyiz.

Bahçelievler Şubemiz

ÖNCEKİ SAYFA